Arviosi: 4.8
Arvosana: 4.8 - 6 ääntä

porzellantreff.de Alennuskoodit ja -kupongit

Alta löydät 3 voimassa olevaa kuponkikoodia ja kampanjaa, jotka toimivat porzellantreff.de -sivustolla heinäkuussa 2024

Porzellantreff.de on posliini-, lasi-, keraamisten astioiden ja ruokailuvälineiden verkkokauppa Saksasta, jossa on eurooppalaisia ​​huippumerkkejä, kuten Villeroy & Boch, Rosenthal, Rosenthal Versace, Wedgwood ja Le Creuset. Jokaiselle posliinimerkille voit käyttää yhtä Porzellantreff kuponkiamme alla olevasta listasta.

Tämän liikkeen kokemus on yli 15 vuotta, mikä tarkoittaa, että se on myynyt keraamisia esineitä Saksassa ja ympäri maailmaa yli puolelle miljoonalle ostajalle. Koska ne ovat yksi suurimmista keramiikkakaupoista, hinnat ovat keskimäärin 20 % alhaisemmat, kun käytät porzellantreff.de-alennuskuponkia.

Keramiikka-, posliini-, lasi-, keraamiset astiat ja ruokailuvälineet toimitetaan maailmanlaajuisesti kuriirin välityksellä suoraan Saksasta. Viestinnän parantamiseksi asiakkaiden kanssa sekä verkkokauppasivu että verkkotuki ovat englanniksi, saksaksi ja venäjäksi.

Porzellantreff.de-kupongin voi käyttää mihin tahansa 125,000 XNUMX pysyvästi varastossa olevasta tuotteesta. Verkkokaupan voi maksaa luotto- tai pankkikortilla, VISAlla, Mastercardilla, Maestrolla tai JCB:llä pankkisiirrolla tai PayPalilla.

...Lue lisää