Käyttäjäsopimus

COUPONS-PROMO-CODE.COM, käytä komissiopohjaista sisaryhtiömarkkinointia kauppiaskumppaneiltaan (”Affiliate Merchants”). Jotta voimme varmistaa, että sinä COUPONS-PROMO-CODE.COM-rekisteröidynä käyttäjänä tai vierailevana vierailijana (“käyttäjä”) ymmärrät täysin käyttäjän oikeudet ja vastuumme sinulle, luomme tämän käyttösopimuksen ( ”sopimus”). COUPONS-PROMO-CODE.COM-verkkosivuston (jota tässä kutsutaan ”COUPONS-PROMO-CODE.COM” tai “Sivusto”) Käyttäjäksi hyväksyt, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt seuraavat ”Ehdot ja Ehdot ”ja suostumus sitoutua kaikkiin käyttöehtoihin, mukaan lukien niihin mahdollisesti tehtävät muutokset tai päivitykset.
Käyttöehdot
YHTEISÖN

Jotta voit jakaa kuponkeja yhteisössämme, sinun on valittava yksilöivä käyttäjänimi. Päällekkäiset käyttäjänimet eivät ole sallittuja, joten jos kirjoittamasi nimi on jo käytössä, sinua kehotetaan valitsemaan toinen nimi. COUPONS-PROMO-CODE.COM voi oman harkintansa mukaan estää rekisteröinnin mistä tahansa tietystä sähköpostipalvelusta tai Internet-palveluntarjoajasta. Jokainen yhteisöihimme lähetetty kuponki, mukaan lukien kaikki lähetykseen liitetyt tiedot, ilmaisee vain kuponkien kirjoittajan näkemykset eikä välttämättä heijasta COUPONS-PROMO-CODE.COM: n tai minkään siihen liittyvän henkilön tai yhteisön näkemyksiä. Vaikka COUPONS-PROMO-CODE.COM voi käyttää moderaattoreita ja järjestelmänvalvojia seuraamaan kupongilähetysten ja muiden yhteisöihimme lähetettyjen tietojen sisältöä ja ulkonäköä, tunnustatte, että COUPONS-PROMO-CODE.COM ei ole velvollinen tekemään niin. Kun otetaan huomioon tämän yhteisön reaaliaikainen luonne, meidän on mahdotonta valvoa tai tarkistaa jokaista kuponkihakemusta ja sen sisältöä. Hyväksyt sen, ettei COUPONS-PROMO-CODE.COM eikä ketään siihen liittyvää henkilöä tai yhteisöä ole vastuussa yhteisöihimme julkaistujen tietojen sisällöstä, oikeellisuudesta, täydellisyydestä tai pätevyydestä. Hyväksyt, että et käytä yhteisöämme lähettämään mitään materiaalia tai linkkejä mihinkään aineistoihin tai liittämään tiedostoja, jotka sisältävät tietoisesti vääriä ja / tai kunnianvalvovia, epätarkkoja, väärinkäyttäjiä, mautonta, vihamielistä, häiritsevää, säädytöntä, rumalainen, seksuaalisesti suuntautunut, uhkaava, loukkaava henkilön yksityisyyttä tai rikkoa muuten mitä tahansa lakia. Hyväksyt, ettet lähetä mainostietoja verkkosivustolle tai yhteisölle, jonka kanssa olet tytäryhtiö, työntekijä, omistaja tai jolla muuten hyödyt. Käyttäjät, jotka rikkovat tätä säännöstä, antavat COUPONS-PROMO-CODE.COM -yhteisölle veloittaa 2000.00 dollaria mainospalkkiota väkivaltaisesta esityksestä, sekä mahdolliset perintä- ja juridiset palkkiot, jotka liittyvät velan perimiseen. Hyväksyt, että et julkaise mitään tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia ilman tekijänoikeuksien haltijan nimenomaista lupaa, ellei tällainen tekijänoikeus ole sinun tai COUPONS-PROMO-CODE.COM omistuksessa.

Voit myöntää COUPONS-PROMO-CODE.COM: lle ikuisen, maailmanlaajuisen, ilmaisen lisenssin jakaa, kopioida, mukauttaa, jäljentää, siirtää ja muuten käyttää yhteisössämme lähettämääsi sisältöä ja tietoja mihin tahansa tarkoitukseen ja mihin tahansa mediaan nyt. tunnettu tai jäljempänä kehitetty. Hyväksyt nimenomaisesti, että voimme vapaasti käyttää ideoita, käsitteitä, tietotaitoa tai tekniikoita, jotka sisältyvät mihin tahansa postitukseen tai viestintään, jonka lähetät meille ilman korvausta ja mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, tuotteiden kehittäminen, valmistus ja markkinointi ja palvelut, jotka käyttävät tällaista tietoa.

COUPONS-PROMO-CODE.COM-yhteisössä ei myöskään käytetä mainoksia, viittausohjelmia, ketjukirjeitä, pyramidiyhdistelmiä, tarjouksia ja linkkejä online-pelaamista koskeviin sivustoihin. Käyttäjiä, jotka uskovat lähetetyn kuponkien vastustavan, kannustetaan ottamaan meihin yhteyttä välittömästi napsauttamalla minkä tahansa kuponkin vieressä olevaa Ilmoita ongelmasta -kohtaa. Saatuaan ilmoituksen pyrimme kohtuullisen ajan kuluessa toteuttamaan tarpeellisiksi katsomamme toimenpiteet. Koska tämä on manuaalinen prosessi, suositellaan, että emme ehkä pysty poistamaan tai muokkaamaan tiettyjä kuponkeja heti. COUPONS-PROMO-CODE.COM pidättää oikeuden poistaa minkä tahansa kuponin mistä tahansa syystä, oman harkintansa mukaan. Hyväksyt, että olet yksin vastuussa kuponkisi sisällöstä ja että korvaat ja pidät vahinkoa COUPONS-PROMO-CODE.COM: lle ja heidän edustajilleen ja työntekijöilleen kaikista vaatimuksista, jotka perustuvat kuponkisi ulkoasuun ja / tai välitykseen jättämistä (s).
ROBOTS

Tämä sivusto sisältää robottien poissulkemisotsikot. Suuri osa COUPONS-PROMO-CODE.COM-tietokannasta päivitetään reaaliaikaisesti ja on omistusoikeuden alaista tai käyttäjien, tytäryhtiökauppiaan tai kolmansien osapuolten lisenssillä COUPONS-PROMO-CODE.COM. Hyväksyt, että et ylitä sinulle myönnettyä rajoitettua pääsyä Sivustoon tai käytä mitään robottia, hämähäkkiä, kaavinta tai muita automatisoituja keinoja päästäksesi COUPONS-PROMO-CODE.COM mihinkään tarkoitukseen ilman erillistä kirjallista lupaa. Lisäksi hyväksyt, että et:

ryhdyttävä kaikkiin toimiin, jotka määräävät tai saattavat asettaa oman harkintamme mukaan kohtuuttoman tai suhteettoman suuren kuormituksen infrastruktuurillemme;
kopioida, jäljentää, muokata, luoda johdannaisteoksia, levittää tai julkisesti näyttää tämän sivuston sisältöä ilman COUPONS-PROMO-CODE.COM: n ja tapauksen mukaan asianmukaisen kolmannen osapuolen etukäteen antamaa kirjallista lupaa;
häiritse tai yritä häiritä Sivuston asianmukaista toimintaa tai sivustossa tapahtuvaa toimintaa; tai
ohitetaan robotin poissulkemisen otsikot tai muut toimenpiteet, joita voimme käyttää estämään tai rajoittamaan pääsyä sivustoon.

YLEISET SÄÄNNÖKSET
Online kuponkien käyttö

COUPONS-PROMO-CODE.COM tarjoaa verkkokupongit ilmaiseksi palveluna käyttäjilleen. COUPONS-PROMO-CODE.COM ei ole vastuussa verkkokupongien lunastamisesta, virheistä / laiminlyönnistä tai vanhenemisesta. Sinun velvollisuutesi on varmistaa, että alennus, erityinen hinnoittelu tai ilmainen tarjous on läsnä tytäryhtiökauppiaan kassalla. . Kaikki tällä sivustolla olevat tarjoukset ja muut tarjoukset voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. COUPONS-PROMO-CODE.COM ei voi valvoa Affiliate Merchants -yrityksen tarjoamien kuponkien tai muiden tarjousten laillisuutta, minkään affiliate-kauppiaan kykyä saattaa myynti loppuun tarjousten mukaisesti tai tavaroiden laatua, jotka tytäryhtiökauppiaat. COUPONS-PROMO-CODE.COM ei voi hallita sitä, pitävätkö tytäryhtiökauppiaat kunnioittamassa COUPONS-PROMO-CODE.COM-sivustossa näkyviä tarjouksia, ja se ei takaa verkkosivustolla olevien tietojen paikkansapitävyyttä tai täydellisyyttä. Jos sinulla on riita tytäryhtiökauppiaan kanssa jollakin tavalla liittyen COUPONS-PROMO-CODE.COM-verkkosivustoon tai verkkosivuston tietojen käyttöön, suostut luopumaan ja vapauttamaan COUPONS-PROMO-CODE.COM kaikista ja kaikki riita-asiat, kaikenlaiset ja luonteeltaan tunnetut ja tuntemattomat, paljastetut ja julkistamattomat vaatimukset, vaatimukset, kanteet, vahingot (tosiasialliset ja seuraukselliset), menetykset, kustannukset tai menot.
ILMOITUKSET JA VASTUUN RAJOITUKSET

COUPONS-PROMO-CODE.COM TARJOA COUPONS-PROMO-CODE.COM “SELLAISENAAN” JA ”SELLAISELLE SAATAVILLA”. LAIN SALLITTUA MAKSIMAISTA MÄÄRÄAIKAISESTI COUPONS-PROMO-CODE.COM KIELTÄÄ KAIKKI ESITTÄMÄT JA TAKUUT, JOTKA ILMAISET TAI ULKOPUOLISET KUPONIT-, PROMO-CODE.COM, SEKÄ KOSKETTAVAT, SEKÄ TUOTTEETTOMAT, TUOTTEETTOMAT, TUOTTEETTOMAT, TUOTTEETTOMAT, SEKÄ SYYTYTYÖTYÖN, TUOTTEETTOMAT, TUOTTAMATTOMAT KAIKKI ERITYISET TAVOITTEET JA ULKOPUOLISET TAKUUT, JOTKA PERUSTUVAT LIIKETOIMINNAN TAI SUORITUSKURSSIN. ETTÄ COUPONS-PROMO-CODE.COM EI VASTAA mistään kustannuksista tai vahingoista, jotka johtuvat jossa asianosaisina SINÄ ja kaikkia siihen liittyneitä kauppias JA TÄTEN luopuu kohtaan tehtyjä vastaavia vaatimuksia COUPONS-PROMO-CODE.COM ja sen jäsenten , VIRKAMIEHET, johtajat, työntekijät, vanhemmat, tytäryhtiöt, edustajat ja edustajat. COUPONS-PROMO-CODE.COM EI ANTA KAIKKIA EDUSTAJIA TAI TAKUUA, JOTKA KOSKEE KAIKKIA TUOTTEIDEN TAI TARJOAJIEN TARJOAMIA tai TARJOAMIA TAVAROITA. COUPONS-PROMO-CODE.COM EI TEE MITÄÄN EDUSTAJIA, JOTKA TÄTÄ SIVUSTOLLE KÄYTETTÄVÄT PYSÄYTYT TAI VIRHEET, JA COUPONS-PROMO-CODE.COM VASTUU EI VASTUU VAIKEUTTAMISESTI VAHINGKUUDEN VAIKUTTAMISESTA, VAIKUTTAVASTI VAHVUSTUKSESSA. SIVUSTO, MUKAAN MUKAAN RAJOITTAMATTOMASTI, EI VOIDAAN VASTAA ALENNUSTA OSTAMINEN OSAKKEIDEN OSAKKEISESSA TUOTTEESSA.

SITÄVÄT HYVÄKSYMISEKSI JA PIDÄT COUPONS-PROMO-CODE.COM: N, VAPAISEN, TYTÄRYHTIÖJEN, TYTÄRYHTIÖJEN, VIRKAMIEHEN, HALLITTAJIEN JA TYÖNTYÖNTÖÖN, HAKKAA MISEKSI VAATIMUKSESTA TAI VAATIMUKSISTA, MUKAAN LÄHETTÄVÄT MAKSUT, TURVALLISET TAKSUT KUIN KUPONS-PROMO-CODE.COM-KÄYTTÖÖN EI OMA, SEKÄ NIIDEN EHTOJEN JA EHDOIDEN RIKKAMINEN TAI TEEN, TAI JOKtain muu tiliisi käyttävä, rikkoo mitä tahansa intellektuellia omaisuutta tai muuta henkilöä tai kokonaisuutta. TAI KAIKKIEN JÄSENYHTEISTÖJEN SISÄLTÄMÄN URHEILUVAN, LIBELOISEN, OBSCENE-, HARJOITTAVAN TAI RIKKAVAN MATERIAALIN TULOS.
Sopimuksen muutos

TÄMÄN SOPIMUKSEN KÄYTTÖMYÖNTÄVÄT EHDOT VOI VAIHDA AIKAISESTI; COUPONS-PROMO-CODE.COM LÄHETTÄÄ NÄT MUUTOKSET TÄMÄN SIVUN. HYVÄKSYT KAIKKI SAATTAVAT "EHDOT", MUKAAN MUKAAT JA KAIKKI PÄIVITTÄMÄT NÄKYMÄT. COUPONS-PROMO-CODE.COM EI OLE VASTUULLISTA, JOS et oppi muutosta. VASTUULLISUUS TARKISTA TÄMÄ KUPONS-PROMO-CODE.COM-SIVUN SIVU SÄÄNNÖN MÄÄRITTÄMISEKSI, JOS TÄTÄ SOPIMUSTA ON MUUTETTU. JOS ET HYVÄKSY TÄMÄN SOPIMUKSEN MUUTTAMISTA, PÄÄTÄTÄ välittömästi käyttäjän käyttäjänimi, salasana ja rekisteröinti.
Lain ja määräysten noudattaminen

Suostut noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja, sääntöjä ja määräyksiä. Voit osallistua COUPONS-PROMO-CODE.COM-ohjelmaan, jos ja siinä määrin kuin tällainen osallistuminen on sallittua sellaisissa laeissa, säännöissä ja määräyksissä. COUPONS-PROMO-CODE.COM voi kieltäytyä rekisteröimästä, rajoittaa, muuttaa tai lopettaa käyttäjänimesi, salasanasi ja rekisteröintisi ilman vastuuta sinulle tai muulle kolmannelle osapuolelle, jos rikot lakia, sääntöjä tai määräyksiä tai jos osallistumisesi voisi rikkoa jotakin lakia , sääntö tai asetus.
Sisältöoikeudet

Hyväksyt, että COUPONS-PROMO-CODE.COM -sisältö, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, teksti, äänet, valokuvat, grafiikat tai muu materiaali, joka sisältyy mihin tahansa COUPONS-PROMO-CODE.COM-viestintään, ilmoituksiin tai viesteihin, olivatpa ne COUPONS-PROMO -CODE.COM tai COUPONS-PROMO-CODE.COM mainostajien tai sidosyritysten palveluita ja ohjelmistoja suojaavat tekijänoikeudet, tavaramerkit, palvelumerkit, patentit ja / tai muut omistusoikeudet ja lait. Sinulla on oikeus käyttää vain sisältöä, palveluita tai ohjelmistoja, kuten tapauksen mukaan COUPONS-PROMO-CODE.COM, sen mainostajat ja sidosyritykset ovat nimenomaisesti valtuuttaneet. Hyväksyt, että kaikki sivuston immateriaalioikeudet omistavat COUPONS-PROMO-CODE.COM tai COUPONS-PROMO-CODE.COM lisenssinantajat. Sivuston tarjoaminen ei siirrä sinulle tai kolmannelle osapuolelle oikeuksia, omistusoikeutta tai etuja tällaisiin immateriaalioikeuksiin.
Sopimuksen irtisanominen

Tämän sopimuksen ehtojen rikkominen on käyttäjän käyttäjän, salasanan ja rekisteröinnin lopettamisen syy COUPONS-PROMO-CODE.COM-sivustolle.
COUPONS-PROMO-CODE.COM pidättää oikeuden lopettaa käyttäjänimesi, salasanasi ja rekisteröintisi, jos tilisi ei ole aktiivinen 24 peräkkäisen kuukauden ajan.
Voit lopettaa käyttäjänimen, salasanan ja rekisteröinnin milloin tahansa lähettämällä sähköpostia 24 Hour -asiakaspalveluumme.

Ilmoitus

Kaikki COUPONS-PROMO-CODE.COM -ilmoitukset annetaan sähköpostitse, postitse tai yleisesti postittamalla COUPONS-PROMO-CODE.COM-verkkosivustolle.
luopuminen

COUPONS-PROMO-CODE.COM -sovelluksen käyttämättä jättäminen tai noudattamatta jättäminen minkään tämän sopimuksen oikeuden tai määräyksen kohdalla ei tarkoita luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä.
Varausten erottamiskyky

Tämän sopimuksen minkä tahansa säännöksen (tai sen osan), joka on todettu pätemättömäksi, kielletyksi tai jota ei voida panna täytäntöön, on oltava tehotonta ainoastaan ​​tällaisen kiellon ja täytäntöönpanokelvottomuuden laajuuden kannalta, ilman että jäljellä oleva määräys tai jäljellä olevat säännökset kumotaan. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa kukin osapuoli luopuu tältä osin kaikista sellaisista säännöksistä, jotka kieltävät tai tekevät sen täytäntöönpanosta mitätöimättömiksi.